Theater De Verbeelding - Bereikbaarheid

KOMT U LOPEND OF MET DE FIETS?

Wanneer u lopend komt of met de fiets dan heeft u geen parkeerproblemen. U kunt uw fiets plaatsen in de rekken aan de achterzijde van het gebouw aan de kant van het spoor.

KOMT U MET DE BUS OF TREIN?

Purmerend heeft vanuit Amsterdam Centrum een frequentere, snellere verbinding met lijn 301. De volgende buslijnen stoppen op de halte Stadhuis, op de Purmersteenweg schuin tegenover De Verbeelding (in P3):

Rnet lijn (via EBS)
301: Amsterdam CS - Purmerend - De Rijp

EBS lijnen
103: Monnickendam - Purmerend
105: Amsterdam Noord - Purmerend
110: Amsterdam CS - Volendam - Edam - Purmerend
118: Amsterdam CS - Volendam - Edam - Purmerend
122: Landsmeer - Purmerend

EBS Buurtbus
413: Purmerend - Oosthuizen - Beets (Zeevang)
416: Purmerend - Beemster - De Rijp (Beemster)

Nachtbus op vrijdag en zaterdag
NO1: Amsterdam CS - Purmerend

Ga naar EBS - Rnet

Purmerend is met de trein te bereiken vanuit de richting Amsterdam en de richting Hoorn-Enkhuizen. Uitstappen op station Purmerend (dus niet op Overwhere of Weidevenne). Vanaf het station Purmerend (zijde centrum) slaat u rechtsaf in de richting van het Cramwinckelplantsoen dat naast de doodlopende Stationsweg ligt. Door dit parkje is het enkele minuten lopen naar het theater.

Meer OV-reisinformatie: 9292ov.nl

KOMT U MET DE AUTO?

Komt u met de auto dan kunt u parkeren op de parkeerterreinen die op het kaartje staan aangegeven met een rode "P". Hou er rekening mee dat er op de meeste terreinen sprake is van betaald parkeren. Het dagtarief is € 2,00 op het terrein aan de Purmersteenweg tegenover De Verbeelding (in P3). Betalen per kwartier kan ook, dat kost € 0,50. Alleen bij de rode automaat kunt u met muntgeld betalen.

Betaald parkeren is van toepassing op:
Maandag t/m donderdag en zaterdag: 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag (en extra koopavonden): 09.00 - 21.00 uur

Parkeren in de binnenstad is op alle zondagen en op officiële feestdagen gratis.

Theater De Verbeelding | post: p/a Julianastraat 31 1441 EN Purmerend | Reserveerlijn: 0299-411 234 | online bestellen: www.theaterdeverbeelding.nl