Theater De Verbeelding - Vrijwilliger worden

ZAALDIENST EN/OF TECHNIEKERS GEZOCHT

Zaaldienst: Voor de voorstelling help je de coordinator met het inrichten van de foyer en help je met het klaarmaken van de zaal (uitschuiftribune). Je controleert kaartjes of begeleidt mensen bij het plaatsnemen op de tribune. Na afloop help je met het afbreken van het decor en het opruimen van de zaal.

Een leuke manier om een kijkje achter de schermen te nemen. Zaaldienst kan een opstapje zijn naar techniek als daar je interesse ligt. Je kunt zaaldienst ook afwisselen met tweede technieker of kassa- of bardienst.

Techniek: Doe je altijd met zijn tweeen. Als tweede technicus hoef je geen technisch wonder te zijn, het is vooral belangrijk dat je onze zaal goed leert kennen zodat je de eerste technicus kunt ondersteunen. Je moet wel besmet zijn met het theatervirus, want je bent een groot deel van de voorstellingsdag in touw.

MAATSCHAPPELIJKE STAGE

Middelbare scholieren kunnen maatschappelijke stage lopen bij De Verbeelding als assistent zaaldienst. Meer weten? Meld je dan aan als vrijwilliger door een e-mail te sturen naar de vrijwilligers/productie co÷rdinator Ariane van Pelt info@arianevanpelt.nl

Theater De Verbeelding | post: p/a Julianastraat 31 1441 EN Purmerend | Reserveerlijn: 0299-411 234 | online bestellen: www.theaterdeverbeelding.nl